Dét at være syg, det kan nu være okay ..

8 feb

Jeg er meget glad og yderst taknemmelig for jer, der gad bruge jeres tid på at hjælpe mig med at forbedre min blog! Tusinde tak skal I have.
…..

Jeg er blevet syg og har derfor ikke lavet andet end at ligge i min seng og være ynkelig. Til gengæld er en af fordelene ved dette; NETSHOPPING!

Wedges/Kilehæl er kommet for at blive, og det er noget jeg vil prise mig lykkelig for. De er LIGE mig: flotte, men også lidt rå på samme tid og er efter min mening meget lettere at gå i end fx stilletter.

MATSUMOTO WEDGES

349,- hos nelly.com

Jeg er blevet helt vild med Matsumoto wedges fra Nelly, og med sådan et bredt antal varianter, var det nu ikke helt nemt at beslutte, hvilke der skulle bliver mine …

EXCLUSIVE MATSUMOTO 3
399,-

– INDTIL jeg fandt disse ! Jeg kunne simpelthen ikke stå for dem og kun til 399,-. Det måtte dette jo næsten være et røverkøb (også kun næsten). Dog lidt typisk mig, at jeg skulle vælge dem som kostede 50,- mere end de andre, men ja, – jeg venter spændt på de kommer med posten.

Brasserie Petri

I morgen skal jeg på Brasserie Petri med en speciel person. Jeg glæder mig helt vildt meget, da vi skal prøve noget fra det franske køkken, som jeg har meget lidt kendskab til.
Nu vil jeg gå i seng … Godnat.

– SHIRLEY

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: