Ambivalent. Igen

2 feb

JEG ELSKER PRIKKER . . . . .

Jeg fik i dag at vide, at reparationen af min bil vil koste næsten 5000 kr!!!!!  Derudover regner jeg med slet ikke at nå nogle arrangementer i CPH Fashion Week grundet ekstra arbejde, som  jeg bliver nødt til at tage pga. min dyre bilregning.  Ja, jeg er sur.


– Ringen er fra ASOS og hedder Hinged metal armour ring og kan lige nu købes for 77 kr.
– Øreringene er en gave og overraskende nok fra Marc Jacobs. Søg på google efter ‘Marc Jacos disc earrings‘, så popper de frem.

Ambre Babzoe 

Jeg modtog også langt om længe min halskædepung fra Ambre Babzoe til ca. 450 kr. Den er udsolgt stort set alle vegne, men jeg var så heldig at finde den over nettet efter flere timers søgning på Google.
Den kan købes her http://www.spartoo.co.uk/Ambre-Babzoe-KANOA-x58094.php
Ambre Babzoe laver rigtig fine statement-smykker, men deres tøj for at være helt ærlig, er ikke helt efter min smag. Prisklassen ville jeg nok definere som middel.

Pamela Love forår 2011 

Jeg er blevet dybt forelsket i Pamela Loves smykker. De skriger af statement og tangerer altid på kanten af det ekstreme. Prisklassen ligger oppe i den højere ende, men jeg er ikke i tvivl om de er alle pengene værd. Jeg skal i hvert fald eje nogle af hendes smykker.
Se flere af hendes designs HER

– SHIRLEY

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: