Det sneede i går …. igen

24 jan

Det er kedeligt vejr, og jeg er i mega irriteret humør!

Når jeg er i dårligt humør og absolut ingenting vil min vilje, så sætter jeg mig ned og læser en bog – ligesom i dag. Lige for tiden er jeg i gang med at læse Drageløberen af Khaled Hosseini, og det er efter min mening en anbefalelsesværdig bog. Det kan jeg allerede sige, omend jeg faktisk endnu ikke har læst den færdig. Den er dog ikke for sarte stjæle og man kommer til tider til at knibe en tåre eller i hvert fald være meget tæt på.

“Bogen Drageløberen er en fortælling af en voksen afghaner, som fortæller om sin barndom i Afghanistan i 1960’erne og 1970’erne, livet i USA frem til 2001 hvor vi ved at følge bogens hovedperson igen hører om livet i Afghanistan. I bogen får man som læser et dybere indblik i den afghanske kultur og de konflikter – ikke mindst religiøse.”
Læs mere på: smartlog.dk

En anden ting som kan gøre mig glad i det her triste vejr er

– Lidt ingefær skåret i skiver
– En lime skåret i skiver
– En 1½ teske honning
– Et kop kogende vand

Så smider du bare det hele i et krus og lader den stå og trække i 2-3 min. Voilá! Så er den drikkeklar og er endda rigtig sund og især godt for immunforsvaret.

Og til sidst er et lille billede af min hue, som har været uundværlig denne vinter

 


ASOS Leather Look & Fantasy Fur Trapper
DKK192.29

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: