Længe leve tømmermænd … og sushi

23 jan

Min aften i går forløb således, at jeg og nogle venner endte i Hillerød – surprise. Café hoe er efterhånden blevet mit faste stamsted når jeg ikke orker at tage heeeele vejen til Kbh, hvilket jeg omtrent aldrig gider. Jeg flytter desuden ind til byen her om et par måneder, så Kbh kan sagtens vente lidt endnu.
Ja ja, aftenen endte med en hel masse shots, som blev hældt ned – igen og igen og derefter forekom resten af aftenen ret sløret. Resultatet er dog, at jeg endnu ligger i min seng og at klokken snart er 18.00.
Fik jeg nævnt, at jeg har mega meget lyst til sushi… mmmh ..


Så fik jeg også endelig brugt min Leaf ear cuff købt på Asos for 96 kr.og som i øvrigt stadig kan fåes.


– Shirley N.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: